Άφιξη
 
 
Αναχώρηση
 
 
Ενήλικες
 
2
 
Παιδιά
 
0
 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το Eagles Palace βρίσκεται στην ανατολική χερσόνησο «Άθως» στη Χαλκιδική, ενώ απέχει μόλις 90’ οδικώς από τον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» (SKG).

Σε περίπτωση που χρειαστείτε μεταφορά, θα χαρούμε να το διευθετήσουμε αφού λάβουμε τα στοιχεία της πτήσης σας. Το λεωφορείο του ξενοδοχείου μας ή ένα αυτοκίνητο με σοφέρ θα σας υποδεχτεί στο αεροδρόμιο με ένα πλακάτ και το όνομά σας. Αφού βρεθείτε στο ξενοδοχείο, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την τοπική υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων για να είστε περισσότερο ευμετακίνητοι κατά τη διαμονή σας. Στο ξενοδοχείο υπάρχει και ελικοδρόμιο.

Φροντίζουμε με επιμέλεια για την προετοιμασία των δωματίων σας. Ως εκ τούτου, θα σας ήμασταν ευγνώμονες αν μπορούσατε να μας ενημερώσετε για την προγραμματισμένη ώρα άφιξής σας στο Eagles Palace ή στο αεροδρόμιο. Η ώρα αναχώρησης είναι 12:00 (το μεσημέρι).

Ευχαρίστως να φέρετε μαζί σας τους μικρούς σας φίλους (σκύλοι κάτω των 5 κιλών). Παρακαλούμε να θυμάστε ότι δεν επιτρέπεται η είσοδός τους στα εστιατόρια, τα μπαρ και στο Spa, ενώ θα πρέπει να φυλάσσονται πάντοτε με λουρί στην παραλία.

Κάνουμε μετατροπές των κυριότερων συναλλαγμάτων ή/και των επιταγών των ταξιδιωτών σε Ευρώ, σύμφωνα με την καθημερινή ισοτιμία συναλλάγματος.

Παρέχουμε δωρεάν χώρο στάθμευσης έξω από το ξενοδοχείο, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.

Το κατάστημά μας διαθέτει πάντοτε διεθνείς εφημερίδες, περιοδικά και βιβλία.

Σε ολόκληρη την Ελλάδα θα βρείτε ηλεκτροδοτούμενα κλιματιστικά 220V, 50 Hz. Διαθέτουμε επίσης κλασική πρίζα για ηλεκτρική ξυριστική μηχανή (12V) στο μπάνιο κάθε δωματίου, για τη δική σας άνεση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ουρανούπολη Χαλκιδικής
Τ.Κ. 630 75, Ελλάδα
T: +30 23774 40050
F: +30 23770 31383
E: info@eaglesresort.gr

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

T: +30 2310 021 005
E: sales@eaglesresort.gr

ΤΜΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

T: +30 23774 40060 & +30 23770 31070
E: reservations@eaglesresort.gr

ΒΡΑΒΕΙΑ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Always Your Friend
Tor Hotel Group
Excelsior Hotel City Hotel Eagles Villas