Άφιξη
 
 
Αναχώρηση
 
 
Ενήλικες
 
2
 
Παιδιά
 
0
 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Φροντίζουμε για όλες σας τις ανάγκες στα ταξίδια σας ως οικογένεια στη βόρεια Ελλάδα. Το Eagles Palace είναι ένα φημισμένο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής με εγκαταστάσεις, προγράμματα και δραστηριότητες για παιδιά, προκειμένου να εξασφαλίσει μια αξέχαστη διαμονή τόσο για τους νεότερους, όσο και για τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Ως θέρετρο 5*, προσανατολιζόμαστε στην εξυπηρέτηση οικογενειών με ένα Kids Club, το οποίο λειτουργεί από επαγγελματίες στη φύλαξη παιδιών, ενώ περιλαμβάνει εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις, μια παιδική πισίνα, παιδική χαρά, ένα ειδικό πρόγραμμα θαλάσσιων σπορ και υπηρεσίες φύλαξης παιδιών (babysitting) για τις στιγμές που θέλετε να απολαύσετε χρόνο μόνοι σας ως γονείς. Το Eagles Palace θεωρείται η απόλυτη επιλογή για οικογενειακές διακοπές στη Χαλκιδική.

Μέρος της υπόσχεσής μας να διασφαλίσουμε αξέχαστες ελληνικές διακοπές για την οικογένειά σας αποτελεί το Explorers Club για παιδιά μεταξύ 4 μηνών και 11 ετών, με δραστηριότητες προσαρμοσμένες σε κάθε ηλικία. Η Φωλιά (Nest) καλωσορίζει παιδιά μεταξύ 4 μηνών και 4 ετών, ενώ η Καλύβα (Shack) που βρίσκεται δίπλα στην παραλία επικεντρώνεται σε δραστηριότητες για παιδιά μεταξύ 5 και 11 ετών. Τα μικρά παιδάκια, τα νήπια, ακόμη και οι έφηβοι μπορούν να ανυπομονούν για μια ποικιλία παιχνιδιών, αγώνων, εμπειριών και διαφορετικών ειδών διασκέδασης, ενώ υπάρχει και δωμάτιο ύπνου. Όλα τα γεύματα που σερβίρονται είναι φρέσκα και ειδικά προσαρμοσμένες ως προς τυχόν ειδικές διατροφικές ανάγκες.

Για οικογένειες με εφήβους, προσφέρουμε την επιλογή του Teen Club, το οποίο διαθέτει δραστηριότητες προσαρμοσμένες σε κάθε ηλικία, βιντεοπαιχνίδια, ένα φλιπεράκι και ένα τραπέζι του πινγκ πονγκ. Είναι θέμα χρόνου να αποτελέσει το σημείο συνάντησης των εφήβων που επιθυμούν να κοινωνικοποιηθούν, να κάνουν νέους φίλους και να διασκεδάσουν.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ουρανούπολη Χαλκιδικής
Τ.Κ. 630 75, Ελλάδα
T: +30 23774 40050
F: +30 23770 31383
E: info@eaglesresort.gr

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

T: +30 2310 021 005
E: sales@eaglesresort.gr

ΤΜΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

T: +30 23774 40060 & +30 23770 31070
E: reservations@eaglesresort.gr

ΒΡΑΒΕΙΑ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Always Your Friend
Tor Hotel Group
Excelsior Hotel City Hotel Eagles Villas