Άφιξη
 
 
Αναχώρηση
 
 
Ενήλικες
 
2
 
Παιδιά
 
0
 

ΑΘΛΗΣΗ

Εάν επιθυμείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας να παραμείνετε δραστήριοι, να γευτείτε την αδρεναλίνη και να περάσετε χρόνο στην ύπαιθρο, εκτιμώντας παράλληλα τη φυσική ομορφιά, το Eagles Palace καλεί το όνομά σας. Με οτιδήποτε και να καταπιαστείτε, είτε λαμβάνει χώρα στο νερό, είτε στο έδαφος, η περιπέτεια είναι εγγυημένη.

Εάν επιθυμείτε να εξερευνήσετε το χωριό πάνω σε δύο τροχούς, μπορείτε να ενοικιάσετε ποδήλατο και να ανακαλύψετε την ομορφιά της Ουρανούπολης, για όσο χρόνο εσείς θέλετε, μέσω ποδηλατικών εκδρομών με ή χωρίς ξενάγηση. Κάνοντας ποδήλατο με τον δικό σας ρυθμό, μπορείτε να επισκεφτείτε την πόλη των ουρανών, τον Βυζαντινό Πύργο της Ουρανούπολης, τα ερείπια της Μονής Ζυγού, το αρχαιότερο μοναστήρι, το κανάλι του Ξέρξη και τις παραλίες της Αμμουλιανής και της Κομίτσας. Τα ιερά εδάφη της Ελλάδας είναι δικά σας. Σε συνεργασία με το Explore Outside μπορείτε να κάνετε μια ποδηλατική εκδρομή με ξενάγηση στα δαιδαλώδη ποδηλατικά μονοπάτια, όπου σας περιμένει ένα γραφικό τοπίο.

Εάν αναζητάτε ένα θέρετρο με κέντρο άθλησης και σωματικής άσκησης στη βόρεια Ελλάδα, δεν χρειάζεται να ψάξετε αλλού. Χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του γυμναστηρίου μας, μια ποικιλία διαθέσιμων ομαδικών μαθημάτων όπως Pilates και Aqua Aerobics, καθώς και άλλες εγκαταστάσεις όπως γήπεδα τένις, γήπεδο beach volley και τραπέζια πινγκ πονγκ, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες μιας δραστήριας καθημερινότητας.

ΚΡΑΤΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ουρανούπολη Χαλκιδικής
Τ.Κ. 630 75, Ελλάδα
T: +30 23774 40050
F: +30 23770 31383
E: info@eaglesresort.gr

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

T: +30 2310 021 005
E: sales@eaglesresort.gr

ΤΜΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

T: +30 23774 40060 & +30 23770 31070
E: reservations@eaglesresort.gr

ΒΡΑΒΕΙΑ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Always Your Friend
Tor Hotel Group
Excelsior Hotel City Hotel Eagles Villas