ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Spa
SPA

Το Εντυπωσιακό Eagles Palace Hotel & Spa

To Eagles Palace θεωρείται ένα από πιο πολυτελή spa resort, όχι μόνο στη Χαλκιδική, αλλά και σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα. Πρόσφατα, κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου Spa από τη Philoxenia, για την συνεργασία του με την Elemis, που θεωρείται ως η κορυφαία βρετανική εταιρία για παροχή υπηρεσιών Spa. Στο πολυτελές αυτό Spa resort στην Ουρανούπολη προσφέρονται ειδικές θεραπείες μασάζ, αρωματοθεραπεία και μοναδικά πακέτα που θα σας χαλαρώσουν, θα σας ανανεώσουν, αλλά και θα σας τονώσουν σώμα και πνεύμα.

Η πολυτελής διαμονή, το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον και το εντυπωσιακό κέντρο spa καθιστούν το Eagles Palace ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία Spa στη Χαλκιδική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
× ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το Εντυπωσιακό Eagles Palace Hotel & Spa

Πολυτελές Κέντρο Spa στην Ουρανούπολη

Από τη στιγμή που θα προσεγγίσετε το πολυτελές Eagles Palace στην Ουρανούπολη και ζήσετε από κοντά την μυσταγωγική του ατμόσφαιρα, θα καταλάβετε γιατί ανακηρύχτηκε ως το καλύτερο κέντρο Spa στον κόσμο. Ανακαλύψτε τα πακέτα Spa, τις εξειδικευμένες θεραπείες μασάζ, την αρωμαθεραπεία, καθώς και τις περιποιήσεις σώματος και προσώπου, για να απαλλαγείτε εντελώς από το άγχος και το στρες.

Το έμπειρο προσωπικό θα σας προτείνει εκείνες τις θεραπείες ή τα πακέτα Spa που χρειάζεστε, αλλά και εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εκείνα που επιθυμείτε από την ευρεία γκάμα των παροχών στο καταπληκτικό αυτό κέντρο Spa στη Βόρεια Ελλάδα.

SPA

Φωτογραφίες

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ
SPA

Πολυτελές Ξενοδοχείο Spa στη Χαλκιδική

Το εντυπωσιακό αυτό ξενοδοχείο Spa στη Χαλκιδική, μια ανάσα από την πανέμορφη Ουρανούπολη, σας υπόσχεται μοναδικές διακοπές, όπου η πολυτέλεια αποκτά νέες διαστάσεις. Το Spa διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για την περιποίηση προσώπου και σώματος, εντυπωσιακή διαρρύθμιση και διακόσμηση, τέλεια οργάνωση και έμπειρο προσωπικό. Ποτέ πριν στη Χαλκιδική ή και σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα δεν είχε δημιουργηθεί κάτι παρόμοιο. Επιλέξετε μέσα από τα πακέτα περιποιήσεων και τις θεραπείες μασάζ και αρωμαθεραπείας που επιθυμείτε και μετατρέψτε τις διακοπές σας σε μια αξέχαστη εμπειρία ευεξίας και ανανέωσης.

Θεραπείες Spa: Ένας Κόσμος Ευεξίας

Όταν προσεγγίσετε το Spa του Eagles Palace να νιώσετε πως μπαίνετε σε έναν κόσμο ηρεμίας και χαλάρωσης, μακριά από άγχος και στρες. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε θεραπευτικά μασάζ, εξωτικές θεραπείες spa, σάουνα, χαμάμ ή απλά έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου. Ότι και να επιλέξετε, θα ξέρετε πως θα αποτελέσει το υπέρτατο δώρο στον εαυτό σας. Αφεθείτε στη φροντίδα του έμπειρου προσωπικού, στο παραμυθένιο αυτό Spa, στην πιο όμορφη άκρη της Βόρειας Ελλάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
× ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πολυτελές Ξενοδοχείο Spa στη Χαλκιδική

Eagles Spa Ημερήσια Πακέτα

Το έμπειρο προσωπικό του Spa θα σας βοηθήσει να διαλέξετε τα πακέτα εκείνα που θα καλύψουν τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες σας. Απλά ενημερώστε το προσωπικό για το τι επιθυμείτε ή αν χρειάζεστε πληροφορίες για το κουπόνι δώρου του Spa, που μπορείτε να χαρίσετε σε όποιον θέλετε.

ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ
ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
1

Εγγύηση  Τιμής

Σας εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή τιμή online ή σας επιστρέφουμε τη διαφορά που προκύπτει από άλλους παρόχους.

Μάθετε περισσότερα

× ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικοινωνία

Ουρανούπολη Χαλκιδική
GR 630 75, Ελλάδα

T: +30 23774 40050

F: +30 23770 31383

E: info@eaglespalace.gr

ΤΜΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

T: +30 23774 40060 & +30 23770 31070

E: reservations@eaglespalace.gr