Γαστρονομία

Vinum Grill


GRILL ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΠΟ 1Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 ΕΩΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : 20:00 – 23:00
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Υψηλή Γαστρονομία στην Χαλκιδική

Το Eagles Palace στην Ουρανούπολη διαθέτει μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια gourmet, όχι μόνο στη Χαλκιδική, αλλά και σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, η οποία και φημίζεται για την υψηλή της γαστρονομία. Απολαύστε gourmet κουζίνα, με πιάτα που φτιάχνονται με τα φρεσκότερα και πιο εκλεκτά υλικά, από τον Σεφ και την έμπειρη ομάδα του.

Από ελληνική και μεσογειακή μέχρι gourmet κουζίνα, στο Eagles Palace, στην Ουρανούπολη, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε πιάτα υψηλής γαστρονομίας, ετοιμασμένα από τον έμπειρο σεφ μας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα άριστη εξυπηρέτηση και τον υπέροχο περιβάλλοντα χώρο. Επισκεφτείτε τα καλύτερα εστιατόρια στη Χαλκιδική, που βρίσκονται στο Eagles Palace, για μοναδικά γαστρονομικά ταξίδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
× ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Υψηλή Γαστρονομία στην Χαλκιδική

Από τα Καλύτερα Εστιατόρια Gourmet στη Βόρεια Ελλάδα

Το ξενοδοχείο Eagles Palace σας υπόσχεται μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες από τις δημιουργίες του Σεφ μας και της ομάδας του. Ανακαλύψτε εστιατόρια με εξαιρετικές προτάσεις για το δείπνο σας που σας καλωσορίζουν σε ένα κόσμο υψηλής γαστρονομίας και gourmet κουζίνας.

Εστιατόρια Gourmet στη Χαλκιδική

Διαφορετικές κουλτούρες και γεύσεις ενώνονται αρμονικά σε όλα τα εστιατόρια gourmet του Eagles Palace και προσφέρουν gourmet πιάτα υψηλής γαστρονομίας από την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα. Είτε προτιμάτε ένα ρομαντικό δείπνο κάτω από τον αστερόφωτο ουρανό, είτε δείπνο σε πολυτελές περιβάλλον, είτε θέλετε απλά να χαλαρώσετε σε ένα casual diner, στο εντυπωσιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα Eagles Palace στην Ουρανούπολη, τα έχετε όλα.

Η Βόρεια Ελλάδα διαθέτει πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, υπέροχες θάλασσες αλλά και καταπληκτικό φαγητό. Ανακαλύψτε αυτόν τον παράδεισο, επιλέγοντας για τη διαμονή σας το Eagles Palace, που θα σας εντυπωσιάσει με τα δωμάτια, τις πισίνες, τους κήπους, αλλά και τα καλύτερα εστιατόρια στη Χαλκιδική.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Δείτε όλα τα δωμάτια & τις Σουίτες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Δείτε όλες τις εμπειρίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ
ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
1

Εγγύηση  Τιμής

Σας εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή τιμή online ή σας επιστρέφουμε τη διαφορά που προκύπτει από άλλους παρόχους.

Μάθετε περισσότερα

× ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικοινωνία

Ουρανούπολη Χαλκιδική
GR 630 75, Ελλάδα

T: +30 23774 40050

F: +30 23770 31383

E: info@eaglespalace.gr

ΤΜΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

T: +30 23774 40060 & +30 23770 31070

E: reservations@eaglespalace.gr