Εκδρομές
Εκδρομές

Χαλαρωτικές αποδράσεις στη Χαλκιδική

Η Ουρανούπολη είναι ένα πανέμορφο χωριό της Χαλκιδικής και ένας ονειρεμένος προορισμός για διακοπές, θαλάσσια σπορ και εκδρομές με ιστιοπλοϊκό. Σε μια από τις μαγικότερες περιοχές της βόρειας Ελλάδας, η Ουρανούπολη ξεχωρίζει για τα σμαραγδένια νερά, τις χρυσαφένιες παραλίες, τον πλούσιο βυθό και τη μυστικιστική αύρα που πλανάται στον αέρα της.

Βαθειά επηρεασμένο από τη θεϊκή γαλήνη του Άθω, αυτό το ιδιαίτερο μέρος έχει να προσφέρει πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα και συναρπαστικές δραστηριότητες, για μια χαλαρωτική και ανανεωτική εμπειρία διακοπών. Οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν από κοντά τα πανηγύρια και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της περιοχής, και να βιώσουν μια αυθεντική τοπική εμπειρία πολιτισμού.

Η Χαλκιδική είναι ένας απαράμιλλος προορισμός διακοπών, καθώς εδώ συνυπάρχουν αρμονικά η αυθεντικότητα της παράδοσης και η σύγχρονη πολυτέλεια. Τα κρυστάλλινα νερά, τα μαγευτικά τοπία, τα αξιοθέατα, τα γραφικά χωριά και τα χαριτωμένα σοκάκια συνθέτουν στη χερσόνησο της Χαλκιδικής έναν μοναδικό προορισμό διακοπών για ξεχωριστούς ανθρώπους.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Δείτε όλες
τις Εμπειρίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δείτε όλα
τα Εστιατόρια & Bar

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ
ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
1

Εγγύηση  Τιμής

Σας εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή τιμή online ή σας επιστρέφουμε τη διαφορά που προκύπτει από άλλους παρόχους.

Μάθετε περισσότερα

× ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικοινωνία

Ουρανούπολη Χαλκιδική
GR 630 75, Ελλάδα

T: +30 23774 40050

F: +30 23770 31383

E: info@eaglespalace.gr

ΤΜΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

T: +30 23774 40060 & +30 23770 31070

E: reservations@eaglespalace.gr