ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ξενοδοχείο με Οικολογική Συνείδηση

Eco-friendly Awards

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σεβασμός στην Περιβαλλοντική Πολιτική

Το χαρακτηριστικό για το οποίο ξεχωρίζει το resort Eagles Palace στη Χαλκιδική, είναι το υπέροχο φυσικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο έχει πλήρως ενσωματωθεί και η περιβαλλοντική πολιτική που ακολουθεί. Οι επισκέπτες μαγεύονται από τη σμαραγδένια θάλασσα, τη χρυσή αμμουδιά που έχει επάξια κερδίσει γαλάζια σημαία, τα καταπράσινα δάση και το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα στην Ευρώπη. Για το καταπληκτικό ξενοδοχειακό συγκρότημα με την έντονη οικολογική συνείδηση, η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί προτεραιότητα.

Ένα από τα λίγα resort στη Βόρεια Ελλάδα με απόλυτο σεβασμό στη περιβαλλοντική πολιτική, το resort Eagles Palace, στην Ουρανούπολη, ακολουθεί μια αρχιτεκτονική γραμμή που δεν προσβάλει την αισθητική, ούτε καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον.

νερού, ελεγχόμενη αλλαγή ιματισμού, διαχωρισμό απορριμμάτων σε πλαστικά, μέταλλα και χαρτί, ανακύκλωση μπαταριών, υγρό σαπούνι στο γυμναστήριο και τις τουαλέτες, φιλτράρισμα του νερού στις πισίνες και έλεγχο της ποιότητάς του. Όλα τα παραπάνω συνεισφέρουν στην ελαχιστοποίηση της μόλυνσης του περιβάλλοντος, ενώ αποδεικνύουν την βαθιά οικολογική συνείδηση του Eagles Palace.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
× ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σεβασμός στην Περιβαλλοντική Πολιτική

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξενοδοχείο με Οικολογική Συνείδηση

Η Βόρεια Ελλάδα διαθέτει ένα εξαιρετικό περιβάλλον, με καταπράσινα βουνά, λίμνες, υδροβιότοπους, σπάνια είδη χλωρίδας και πανίδας. Όλοι αυτοί οι τόποι είναι προστατευόμενοι, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς έχουν βραβευτεί και ανακηρυχθεί ως φυσικά μνημεία. Η παραλία στην Ουρανούπολη έχει κερδίσει γαλάζια σημαία, για την καθαρότητα και την ποιότητα του νερού. Το Eagles Palace είναι ένα από τα ελάχιστα ξενοδοχεία, όχι μόνο στη Χαλκιδική, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη που τρέφει οικολογική συνείδηση και απόλυτο σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ο χαρακτηρισμός ενός ξενοδοχείου ως οικολογικό, σημαίνει ότι ακολουθεί την υφιστάμενη περιβαλλοντική πολιτική, δηλαδή τα μέτρα, τις υποδείξεις και κανονισμούς, οι οποίοι βέβαια ακολουθούνται και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Για την προστασία του περιβάλλοντος, στο Eagles Palace στη Χαλκιδική, χρησιμοποιούνται χαμηλής κατανάλωσης λαμπτήρες, κεντρικό αυτόματο διακόπτη ρεύματος στα δωμάτια, μόνωση στους σωλήνες ζεστού και κρύου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
× ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ξενοδοχείο με Οικολογική Συνείδηση

Γνήσιο Οικολογικό Ενδιαφέρον

Η παραλία του Eagles Palace έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία. Επιπρόσθετα, η διεύθυνση του ξενοδοχείου έχει επιβάλει κανονισμούς που αφορούν στην προστασία των αποδημητικών πουλιών και των φωλιών τους, στην τοποθέτηση ετικετών με τα ονόματα κάθε φυτού, στον καθαρισμό της παραλίας και του περιβάλλοντος σε συνδυασμό με μαθητές τοπικών σχολείων και στην παραγωγή λαδιού από τις ελιές που υπάρχουν στον κήπο.

Είμαστε περήφανοι που φέρουμε τον τίτλο «Οικολογικό Ξενοδοχείο» και προστατεύουμε το φυσικό περιβάλλον σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ευρώπης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ
ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ
ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
1

Εγγύηση  Τιμής

Σας εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή τιμή online ή σας επιστρέφουμε τη διαφορά που προκύπτει από άλλους παρόχους.

Μάθετε περισσότερα

× ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικοινωνία

Ουρανούπολη Χαλκιδική
GR 630 75, Ελλάδα

T: +30 23774 40050

F: +30 23770 31383

E: info@eaglespalace.gr

ΤΜΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

T: +30 23774 40060 & +30 23770 31070

E: reservations@eaglespalace.gr