ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
Yacthing
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ
Εκδρομές με σκάφη στη Χαλκιδική

Εκδρομές με πολυτελή ενοικιαζόμενα σκάφη στην Ουρανούπολη της Χαλκιδικής

Χάρη στην υπέροχη τοποθεσία όπου βρίσκεται, το Eagles Palace προσφέρει τα πιο συναρπαστικά θαλάσσια σπορ στη Χαλκιδική, αλλά και τις πιο χαλαρωτικές διακοπές με σκάφος στη Βόρειο Ελλάδα.

Το ξενοδοχείο προσφέρει υπέροχες εκδρομές με πολυτελή σκάφη, για ιδιωτικές αποδράσεις στην πανέμορφη Ουρανούπολη, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής. Η υπηρεσία θαλάσσιων μεταφορών του ξενοδοχείου προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης ποικιλίας σκαφών για την εξερεύνηση των εκπληκτικών τοπίων της Χαλκιδικής.

Προσφέροντας μια άριστη γκάμα θαλάσσιων σπορ και μια εξαιρετική επιλογή εκδρομών και ρομαντικών αποδράσεων με σκάφος, το Eagles Palace εγγυάται αξεπέραστες διακοπές στη Χαλκιδική!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
× ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αδράξτε τη μέρα!

Τώρα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις κοντινές παραλίες, για τις οποίες είναι τόσο διάσημη η Χαλκιδική! Το Eagles Resort Yacht Club μπορεί να θέσει στη διάθεσή σας σκάφη διαφόρων μεγεθών μαζί με σκίπερ.

Για μια αξέχαστη εμπειρία, επιλέξτε να κάνετε ημερήσια κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος, την Αμμουλιανή ή τη Βουρβουρού. Για να ζήσετε το όνειρο, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα χαρούμε να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε μια εκδρομή που να καλύπτει τις ανάγκες σας.

YACHTING

Φωτογραφίες

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Δείτε όλες
τις Εμπειρίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ
ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
1

Εγγύηση  Τιμής

Σας εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή τιμή online ή σας επιστρέφουμε τη διαφορά που προκύπτει από άλλους παρόχους.

Μάθετε περισσότερα

× ΚΛΕΙΣΙΜΟ