ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
SPA & Ευεξία
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ
SPA & ΕΥΕΞΙΑ

Αξεπέραστη Εμπειρία Spa στη Χαλκιδική

Θεωρούμενο ένα από τα καλύτερα ημερήσια spa από τη Philoxenia καθώς επίσης και ένα από τα καλύτερα θέρετρα spa στη Βόρεια Ελλάδα, το Eagles Palace της Χαλκιδικής προσφέρει στους εκλεκτούς του επισκέπτες μια αξεπέραστη εμπειρία spa. Το χαλαρωτικό spa και οι απαράμιλλες εγκαταστάσεις ευεξίας που διαθέτει το ξενοδοχείο προσκαλούν τους επισκέπτες να αφεθούν σε ένα αισθαντικό ταξίδι αυτογνωσίας και εσωτερικής γαλήνης.

Αντανακλώντας τη μυσταγωγική ατμόσφαιρα και την αρμονία που το περιβάλλει, το Eagles Palace προσφέρει την τέλεια τοποθεσία για αναζωογονητικές διακοπές και αξέχαστες αποδράσεις spa στην καταπληκτική περιοχή της Χαλκιδικής.

Οι εκλεκτοί επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν την δυνατότητα να εμπλουτίσουν την εμπειρία ευεξίας και spa με μια εκπληκτική ποικιλία πακέτων spa, σχεδιασμένων για να αφυπνήσουν τις αισθήσεις τους και να εξαγνίσουν την ψυχή τους. Το Eagles Palace αποτελεί την τέλεια επιλογή για ταξιδιώτες που ψάχνουν το απόλυτο θέρετρο αναψυχής για πολυτελείς διακοπές και αναζωογονητικές αποδράσεις spa στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
× ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αξεπέραστη Εμπειρία Spa στη Χαλκιδική

Εκλεκτά Πακέτα Spa για Αναζωογονητικές Διακοπές στη Χαλκιδική

Εμπνευσμένο από την πνευματική ατμόσφαιρα του όρους Άθω το μοναδικό σπα του Eagles Palace διαθέτει μια ξεχωριστή συλλογή θεραπειών που συνδυάζουν αρχαίες ιεροτελεστίες με μοντέρνες φυσικές τεχνικές.

Σε συνεργασία με την Elemis , το Eagles Palace προσφέρει στους επισκέπτες του μια μεγάλη ποικιλία πακέτων spa με σκοπό να τους εξασφαλίσει τις πιο χαλαρωτικές και αναζωογονητικές διακοπές που μπορούν να φανταστούν. Το εξαιρετικό spa του Eagles Palace επιτρέπει στους επισκέπτες να εισέλθουν σε ένα κόσμο πολυτέλειας και ανανέωσης και να αναζωογονήσουν τις αισθήσεις τους με εξωτικές θεραπείες spa, θεραπευτικά μασάζ και μοναδικές κούρες ομορφιάς.

Οι επισκέπτες μπορούν να παραδοθούν στην απόλυτη εμπειρία spa και να χαλαρώσουν στη σάουνα και στο χαμάμ, στο εκπληκτικό περιβάλλον του μεγαλείου της Χαλκιδικής.

SPA & ΕΥΕΞΙΑ

Φωτογραφίες

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

EXPERIENCES

Δείτε όλες
τις εμπειρίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ
ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ
1

Εγγύηση  Τιμής

Σας εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή τιμή online ή σας επιστρέφουμε τη διαφορά που προκύπτει από άλλους παρόχους.

Μάθετε περισσότερα

× ΚΛΕΙΣΙΜΟ