ΑΡΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Η Βόρεια Ελλάδα και ειδικά η Χαλκιδική είναι υπέροχοι τόποι, μοναδικού φυσικού κάλλους. Με καταπληκτικές παραλίες, καταπράσινα βουνά, ήρεμες θάλασσες και φιλόξενους ανθρώπους. Η οργάνωση γάμου στη Χαλκιδική, η γαμήλια δεξίωση ή η οργάνωση βάφτισης θα χαρακτηριστούν άκρως επιτυχημένες και θα αφήσουν μοναδικές εντυπώσεις σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

 Το Eagles Palace στην Ουρανούπολη είναι ιδανικό για οργάνωση εκδηλώσεων καθώς αποτελεί ένα εντυπωσιακό θέρετρο σε ιδανική τοποθεσία πάνω στη θάλασσα, ρομαντικό, αιθέριο, μυσταγωγικό. Το έμπειρο προσωπικό του ειδικού τμήματος που είναι υπεύθυνο για την οργάνωση δεξιώσεων και εκδηλώσεων είναι εκεί για να ετοιμάσει ένα καταπληκτικό event, για εσάς και τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα γραφικό εκκλησάκι, ιδανικό για έναν υπέροχο γάμο στη Χαλκιδική ή μια ιδιαίτερη τελετή βάφτισης.

Η οργάνωση ενός γάμου στη Χαλκιδική, η γαμήλια δεξίωση και η βάφτιση στο πανέμορφο εκκλησάκι θα πραγματοποιηθούν με μεγάλες ανέσεις, αφού το προσωπικό μας θα βρίσκεται δίπλα σας κάθε στιγμή για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας αλλά και για να καλύψει κάθε σας επιθυμία. Είναι σίγουρο ότι η οργάνωση των δεξιώσεων ή των εκδηλώσεων που θέλετε να πραγματοποιήσετε θα γίνουν με τον καλύτερο τρόπο και με ιδιαίτερη έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια.

Παραμυθενιος γαμος στη Χαλκιδικη

To Eagles Palace βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα ρομαντική τοποθεσία, χτισμένο πάνω στη θάλασσα, σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από την πανέμορφη Ουρανούπολη. Με τον εξωτικό του κήπο, τις καταπληκτικές πισίνες, το Spa, τα εστιατόρια και τους άπλετους χώρους του, θα αποτελέσει το ιδανικό φόντο για έναν παραμυθένιο γάμο στη Χαλκιδική.

Το εκκλησάκι που βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου είναι πολύ γραφικό και με καταπληκτική θέα× ιδανικό για γάμο ή βάφτιση. Για τη γαμήλια δεξίωση, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλούς διαθέσιμους χώρους, καθώς το Eagles Palace στην Ουρανούπολη διαθέτει πολυάριθμες αίθουσες εκδηλώσεων, αλλά και εντυπωσιακούς εξωτερικούς χώρους. Η επιλογή είναι δική σας!

Αιτηση Γαμου & Εκδηλωσεων

Banqueting Facilities

Cocktails

Sitting

Melathron Restaurant Indoors
500
300
Melathron Restaurant Open-air
200
150
Lobby Bar Indoors
100
70
Lobby Bar Open-air
150
100
Pool Restaurant & Bar Open-air
300
200