Βραβείο Αριστείας TripAdvisor 2014

Επιστροφή
Βραβειο ΑριστειαΣ TripAdvisor 2014

Περίφημο για την πολυτελή του φιλοξενία και τις μοναδικές παροχές και υπηρεσίες του, το ξενοδοχείο Eagles Palace έλαβε μία ακόμη διάκριση παγκοσμίου επιπέδου.

Το TripAdvisor, το μεγαλύτερο site ταξιδίων στον κόσμο, βράβευσε το Eagles Palace με το Certificate of Excellence 2014. Το βραβείο αυτό απονέμεται μόνο στο 10% των καταλυμμάτων που εμφανίζονται στο TripAdvisor και είναι πράγματι μία σημαντική διάκριση. Για την απονομή της συγκεκριμένης Πιστοποίησης Αριστείας, τα ξενοδοχεία πρέπει να διατηρούν μια συνολική βαθμολογία τεσσάρων ή περισσότερων βαθμών - με άριστα το πέντε, στις αξιολογήσεις των ταξιδιωτών στο TripAdvisor. Επιπλέον κριτήριο αποτελεί ο όγκος των αξιολογήσεων που έχουν καταχωρηθεί για κάθε ξενοδοχείο τους τελευταίους 12 μήνες.

Το πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Χαλκιδική, Eagles Palace, προσφέρει στους επισκέπτες του απαράμιλλες παροχές και υπηρεσίες, ενώ αποτελεί ένα από τα κορυφαία οικολογικά ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Σε ένα περιβάλλον με πλούσια βλάστηση και με πολυτελείς εγκαταστάσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε τύπο ταξιδιώτη, από τους πιο δραστήριους μέχρι εκείνους που επιζητούν χαλάρωση, γαστρονομικά ή πολιτιστικά ταξίδια, το Eagles Palace αναγνωρίζεται ως ένα από τα καλύτερα Resort στην Ελλάδα.

Άλλα νέα