ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Το Eagles Palace είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο με εγκαταστάσεις για παιδιά στη Χαλκιδική που υπόσχεται να καταπλήξει μικρούς και μεγάλους. 

Το παραθαλάσσιο αυτό οικογενειακό ξενοδοχείο διαθέτει διάφορα προγράμματα και δραστηριότητες για παιδιά όπως το Explorers kids club, η παιδική πισίνα, ο παιδότοπος, τα ειδικά προγράμματα θαλάσσιων σπορ για παιδιά καθώς και οι υπηρεσίες φύλαξης βρεφών, δίνοντας στους γονείς την ευκαιρία να απολαύσουν ξέγνοιαστοι τις διακοπές τους. Με τις μοναδικές δραστηριότητες για παιδιά που προσφέρει το Eagles Palace δικαιωματικά θεωρείται η απόλυτη επιλογή για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές στη Χαλκιδική.

Οικογενειακο ξενοδοχειο 5 αστερων στη Βορεια Ελλαδα

Προσφέροντας πληθώρα από διασκεδαστικές δραστηριότητες για παιδιά όλων των ηλικιών, αυτό το οικογενειακό ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Βόρεια Ελλάδα δίνει μια νέα έννοια στις οικογενειακές διακοπές στη Χαλκιδική. Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να κολυμπήσουν άφοβα στην ειδικά σχεδιασμένη παιδική πισίνα, να παίξουν με άλλα παιδιά της ηλικίας τους στον παιδότοπο και να διασκεδάσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο νέο Explorers Club του resort.

To Explorers Club απευθύνεται σε παιδιά από 4 μηνών έως και 13 ετών, προτείνοντας διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες ανάλογα με την ηλικία των παιδιών υπό την επίβλεψη του αναγνωρισμένου επαγγελματικού προσωπικού. 

Η Φωλιά καλωσορίζει τα παιδιά από 4 μηνών έως και 4 ετών, ενώ η Παράγκα, που βρίσκεται στην παραλία, έχει σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά μεταξύ 5-13 ετών. Και τα δύο προσφέρουν μια εξέχουσα επιλογή παιχνιδιών καθώς και διάφορες διασκεδαστικές δραστηριότητες ενώ υπάρχει, επίσης, ένα δωμάτιο ύπνου για τους μικρότερους επισκέπτες. Όλα τα γεύματα που σερβίρονται, παρασκευάζονται από φρέσκα και αγνά υλικά και μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ειδικές διατροφικές απαιτήσεις κάθε παιδιού.

Οικογενειακες Διακοπες στη Χαλκιδικη

Το ξενοδοχείο Eagles Palace αποτελεί ιδανική επιλογή για συναρπαστικές οικογενειακές διακοπές στη Χαλκιδική, καθώς παρέχει στους επισκέπτες όλων των ηλικιών μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές αναψυχής. 

Το Explorers Club προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα θαλάσσιων σπορ για παιδιά μεταξύ των 5-13 ετών, ενθαρρύνοντάς τα να γνωρίσουν μερικά από τα πιο διασκεδαστικά θαλάσσια σπορ όπως είναι η ιστιοπλοΐα, το καγιάκ, το σερφ, το paddle boarding, το wake boarding, το θαλάσσιο σκι και η κατάδυση, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων επαγγελματιών αλλά και να συμμετέχουν στο διαγωνισμό ρεγκάτα διεκδικώντας ένα μοναδικό βραβείο. Είτε με το βραβείο είτε χωρίς, τα παιδιά είναι πλέον έτοιμα να απολαύσουν τα πιο συναρπαστικά θαλάσσια σπορ με την οικογένειά τους και να ανακαλύψουν τόσο τα παράλια όσο και τον πλούσιο βυθό της Χαλκιδικής.

*Η υπηρεσία είναι κατόπιν χρέωσης και χρειάζετε κράτηση.