ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Επαγγελματικα Μαθηματα Καταδυσεων στη Χαλκιδικη

Περικυκλωμένο από τα σμαραγδένια νερά της θάλασσας το Eagles Palace αποτελεί ένα πολυτελές καταφύγιο ηρεμίας και γαλήνης για τους λάτρεις της θάλασσας και των καταδύσεων. Το πιστοποιημένο κέντρο καταδύσεων Padi του ξενοδοχείου προσφέρει συναρπαστικά μαθήματα καταδύσεων Padi καθώς επίσης και ένα πλήρες εγχειρίδιο PADI για όλα τα επίπεδα δυτών.

Τα επαγγελματικά μαθήματα καταδύσεων Padi του Eagles Palace περιλαμβάνουν 5 θεωρητικά και 9 πρακτικά μαθήματα κατάδυσης, με καταδύσεις που πραγματοποιούνται σε οριοθετημένα νερά αλλά και στην ανοιχτή θάλασσα. Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό δυτών ανοιχτής θάλασσας και θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη μαγευτική υποθαλάσσια ζωή της πανέμορφης αυτής περιοχής της Χαλκιδικής.

ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ PADI ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ

Σε ένα περιβάλλον πνευματικού μεγαλείου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν τις απόλυτες καταδυτικές περιπέτειες σε ένα από τα καλύτερα θέρετρα στη μαγευτική περιοχή της Χαλκιδικής. 

Επαγγελματίες και αρχάριοι δύτες μπορούν να συμμετέχουν στο πιο δημοφιλές πρόγραμμα καταδύσεων στον κόσμο και να παρακολουθήσουν μαθήματα κατάδυσης ανοιχτής θάλασσας Padi του ξενοδοχείου, τα οποία γίνονται από ικανούς και πιστοποιημένους εκπαιδευτές. Οποιοσδήποτε από την ηλικία των 10 και άνω θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τον εκπληκτικό θαλάσσιο βυθό της περιοχής και να ξεκινήσει συναρπαστικές καταδυτικές περιπέτειες στα σμαραγδένια, κρυστάλλινα νερά της Χαλκιδικής.