ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Η Βόρεια Ελλάδα αποτελεί ένα επιχειρηματικό σταυροδρόμι ανάμεσα στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια αλλά και την Ανατολική Ευρώπη. Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται εδώ πάρα πολλά συνέδρια, συμπόσια, συναντήσεις και σεμινάρια από εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Πιο συγκεκριμένα, το Eagles Palace έχει φιλοξενήσει πολυάριθμα συνέδρια και συμπόσια, αφού διαθέτει κορυφαίο συνεδριακό κέντρο, με τεράστια αίθουσα συνεδρίων, η οποία διατίθεται για πολλαπλές χρήσεις. Όλοι οι χώροι είναι πλήρως κλιματιζόμενοι και μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 500 άτομα.

Είναι απόλυτα σίγουρο ότι η οργάνωση συνεδρίων, δεξιώσεων και εκδηλώσεων, όπως και τα συμπόσια που θα πραγματοποιηθούν στο Eagles Palace, θα είναι απόλυτα επιτυχημένα, από όλες τις απόψεις, αφού το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο. Η αίθουσα συνεδρίων, αλλά και οι υπόλοιποι χώροι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικό υλικό, ενώ στους συμμετέχοντες προσφέρονται πολλές υπηρεσίες, όπως γραμματειακή υποστήριξη, προσωπικό μετάφρασης και διερμηνείας, δυνατότητα αποστολής και λήψης φαξ, πρόσβαση στο διαδίκτυο και πολλά ακόμα.

Επιλέξτε το Eagles Palace για μια επιτυχημένη οργάνωση συνεδρίων, που θα εντυπωσιάσει την εταιρία σας, τους συνεργάτες και τους καλεσμένους σας.

 Συνεδρια στη Χαλκιδικη

Οι παροχές και υπηρεσίες του Eagles Palace θεωρούνται κορυφαίες στην Ελλάδα. Τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, πολυτελείς χώροι, καταπληκτική κουζίνα, πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, υψηλότατων standards υπηρεσίες. Όλα αυτά αποτελούν εγγύηση για την επιτυχή πραγματοποίηση ενός συνεδρίου. Το Eagles Palace είναι δικαιολογημένα η απόλυτη επιλογή.

Οπτικοακουστικα μεσα και υπηρεσιες

  • Video projectors / Slide projectors
  • Υπολογιστές / ISDN γραμμές
  • Πρόσβαση στο internet / Ασύρματα μικρόφωνα
  • Overhead projectors / Φορητές οθόνες
  • Μεγάλες οθόνες / Μαγνητόφωνα
  • Γραμματειακή υποστήριξη / Υπηρεσίες διερμηνείας και μετάφρασης

Ομαδες

  • Μικρότερος αριθμός ατόμων: 20
  • Μέγιστος αριθμός ατόμων: 100
  • Ώρα αναχώρησης: 12:00


ΠληροφοριεΣ Συνεδριων

Λήψη

Conference Facilities

M2

Theater

Classroom

U-shape

Banquet

Cocktail

Theodora
260
220
150
100
110
260
Theodora Alfa
62
40
24
20
-
25
Theodora Beta
30
20
12
10
-
-
Theodora Gama
80
80
60
24
10
80

Banqueting Facilities

Cocktails

Sitting

Melathron Restaurant Indoors
500
300
Melathron Restaurant Open-air
200
150
Lobby Bar Indoors
100
70
Lobby Bar Open-air
150
100
Pool Restaurant & Bar Open-air
300
200